Torsdagen 25/6 till måndag 29/6 samlas vi till ortodoxt familjeläger på vackra Berghems kurs och lägergård norr om Munkedal på västkusten (se deras hemsida och karta).

Lägret kommer innehålla roliga och spännande lekar och aktiviteter för alla åldrar, sång, samling runt elden, gudstjänster, bad, seminarier, samtalsgrupper, olika grupper för barnen, vistelse i natur och mycket mer!

Lägret är till för familjer som vill lära känna andra som delar samma tro i Sverige. Vi alla som arrangerar lägret vet hur viktigt det var för oss att få åka på läger på somrarna, och vi vill göra det möjligt för våra och andras barn att få del av samma glädje! Dessutom är det viktigt att våra olika familjer knyter band över vårt rike för att kunna vara en styrka för varandra i tron.

Som arrangör för lägret står svenska ortodoxa samarbetsgruppen, en grupp vänner som på olika sätt vill främja arbetet med den ortodoxa tron på svenska i Sverige, oavsett etnisk bakgrund. Läs mer om oss här.

Tema:

Jorden och allt som uppfyller den tillhör Herren” (Ps 24:1)

Klimat och miljö är ämnen som många idag går omkring och funderar över, inte minst unga. Vi vill lyfta fram ett kristet hopp förankrat i evangeliet och tron på Jesus Kristus. Seminarier och gruppaktiviteter kommer på olika sätt att präglas av hur vi ortodoxa kristna kan förvalta Guds skapelse på ett heligt och livgivande sätt.

Pris:

Priserna nedan är per familj.

Uppdatering 23/1 2020: Platser i logement är fullbokade. Endast platser i tält kvar.

Pris: Priserna nedan är per familj.

  • Logement: 1850:-
  • Eget tält/husvagn: 1500:-

Den som är välsignad med stor inkomst får gärna betala mer än det utsatta priset för att på så vis hjälpa den som är mindre bemedlad. Har du inte råd men vill åka ändå? – kontakta oss så kan vi se om vi kan ordna något!

Kalender:

Vartannat år följer lägret gamla kalendern och vartannat år nya, eftersom vi har deltagare från båda kalendrarna.

Sommaren 2020 följer vi nya kalendern. Det betyder att vi firar apostlarna Petrus & Paulus måndagen 29/6.

Lekar på gräsmattan under lägret 2018.